Когато с ударите на сърцето
камбанен звън във теб ехти,
усмивка ведра грее на лицето
и неизменно там стои…
Когато музика звучи в душата
и в теб напира доброта,
зад всеки ъгъл дебне красотата,
денят е пълен с пъстрота…
Щом грейнали от щастие очите
безгрижно гледат на света
и сякаш са усмихнати звездите…
… То, май си срещнал любовта.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados