13.02.2017 г., 13:19 ч.

Еуфорично 

  Поезия » Любовна
1445 5 28

Когато с ударите на сърцето

камбанен звън във теб ехти,

усмивка ведра грее на лицето

и неизменно там стои…

 

Когато музика звучи в душата

и в теб напира доброта,

зад всеки ъгъл дебне красотата,

денят е пълен с пъстрота…

 

Щом грейнали от щастие очите

безгрижно гледат на света

и сякаш са усмихнати звездите…

… То, май си срещнал любовта.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??