ЕВОЛЮЦИЯ
Ябълката
на раздора и на помирението
на греха и на изкуплението
на Исак Нютон и на Стивън Хоукинг
отвори листа
на плод наедря
клони приведераз-цъфтя
пре-цъфтя
о-без-цъфтяи започна да ражда корени
© Иван Илиев Todos los derechos reservados