25.10.2007 г., 22:55 ч.

еволюция 

  Поезия » Философска
754 0 1

  

ЕВОЛЮЦИЯ

Ябълката

на раздора и на помирението
на греха и на изкуплението
на Исак Нютон и на Стивън Хоукинг

отвори листа
на плод наедря
клони приведе

раз-цъфтя
пре-цъфтя
о-без-цъфтя

и започна да ражда корени

 

© Иван Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така трябва - нали няма дърво без корени.
Предложения
: ??:??