Езикът на птиците
***
Ако
езикът на птиците
е забравен -
не идвай!...
Аз сам
ще кръжа -
горе...
Бих ти дал слово
и сила!
Литни!
Стани птица
отново!
Горе...
Там няма страх
и минало.
Там мигът е любов!...
© Тайша Todos los derechos reservados