28 may 2014, 19:44

* * * 

  Poesía
999 0 14

Нощи мои бели и самотни,

вълци впили зъби във плътта ми,

табун коне, задъхани и потни,

утъпкали до болка паметта ми.

 

Нощи мои, мои алчни клади,

кискащи се в тъмното хиени,

нощи мои, ята лешояди,

ще има ли спокоен сън за мене?

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??