May 28, 2014, 7:44 PM

* * * 

  Poetry
1002 0 14

Нощи мои бели и самотни,

вълци впили зъби във плътта ми,

табун коне, задъхани и потни,

утъпкали до болка паметта ми.

 

Нощи мои, мои алчни клади,

кискащи се в тъмното хиени,

нощи мои, ята лешояди,

ще има ли спокоен сън за мене?

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??