Пияници градски
Сатири на паважа и бетона
Статуи към традиция изконна
На ракията и рома
върли почитатели
Омазани фрески
Посмешища в зенита си
сварил ви на пода
Кои мъки ужасни
на Гея аркадаши
влачат ви към гроба
© Божко Todos los derechos reservados