27 янв. 2014 г., 19:31

* * * 

  Поэзия » Другая
404 0 0

Пияници градски
Сатири на паважа и бетона
Статуи към традиция изконна
На ракията и рома
върли почитатели

 

Омазани фрески
Посмешища в зенита си
сварил ви на пода

 

Кои мъки ужасни
на Гея аркадаши
влачат ви към гроба

© Божко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??