27.01.2014 г., 19:31 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
402 0 0

Пияници градски
Сатири на паважа и бетона
Статуи към традиция изконна
На ракията и рома
върли почитатели

 

Омазани фрески
Посмешища в зенита си
сварил ви на пода

 

Кои мъки ужасни
на Гея аркадаши
влачат ви към гроба

© Божко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??