Jan 27, 2014, 7:31 PM

* * * 

  Poetry » Other
401 0 0

Пияници градски
Сатири на паважа и бетона
Статуи към традиция изконна
На ракията и рома
върли почитатели

 

Омазани фрески
Посмешища в зенита си
сварил ви на пода

 

Кои мъки ужасни
на Гея аркадаши
влачат ви към гроба

© Божко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??