1 mar 2014, 18:20

* * * 

  Poesía
470 0 0

1 март

 

Баба Марта идва с пролетната радост,

осветлява всяка младост,

носи ни слънчев лъч,

заедно с детска глъч,

тя с вдъхновение ни дарява,

Добро ни обещава,

идва с нея пролетното равноденствие,

носи на семействата благоденствие,

птиците пеят своята песен,

светът е чудесен! 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??