Mar 1, 2014, 6:20 PM

* * * 

  Poetry
468 0 0

1 март

 

Баба Марта идва с пролетната радост,

осветлява всяка младост,

носи ни слънчев лъч,

заедно с детска глъч,

тя с вдъхновение ни дарява,

Добро ни обещава,

идва с нея пролетното равноденствие,

носи на семействата благоденствие,

птиците пеят своята песен,

светът е чудесен! 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??