Душата ми на клада ти постави -
във вечен огън да гори,
разумът напълно те забрави,
но в сърцето ще си вечно ти!
Дори и други да желая,
не ще приличат те на теб,
в нощите до късно аз мечтая,
но друг лежи до мен!
Обикнах те, за да те забравя,
но се мъча и боли,
затуй предадох се накрая -
нека споменът не ме сломи!
© Милена Todos los derechos reservados
Много е хубаво!!!!!!!!!