5.02.2009 г., 23:39 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
454 0 3

Душата ми на клада ти постави -

във вечен огън да гори,

разумът напълно те забрави,

но в сърцето ще си вечно ти!

Дори и други да желая,

не ще приличат те на теб,

в нощите до късно аз мечтая,

но друг лежи до мен!

Обикнах те, за да те забравя,

но се мъча и боли,

затуй предадох се накрая -

нека споменът не ме сломи!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??