23 feb 2008, 8:38

Фадо 

  Poesía
600 0 11
 

На обичта - отвърна с безразличие.

Навярно Бог обратно си я взе.

Веднъж се дава. И веднъж е истинска.

А беше нежна. Беше цвят - лале...

 

Стопяват се последните отблясъци.

В протяжно фадо пада вечерта.

Предава се денят на бавни тласъци...

Лалето скрива в чашка вечерта...

 

© Людмила Билярска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??