ФАКЛА
Любовта - догаряща факла,
беше за тебе запалена...
В безразличие и студ,
в самота ще изгасне.
Боде светлината очите ми
като трън на умираща роза.
Мръзне душата ми гола,
мракът зa мен е наркоза...
© Мимо Николов Todos los derechos reservados