13.04.2010 г., 5:56 ч.

Факла 

  Поезия
425 0 2

          ФАКЛА

 

Любовта - догаряща факла,

беше за тебе запалена...

В безразличие и студ,

в самота ще изгасне.

Боде светлината  очите ми

като трън на умираща роза.

Мръзне душата ми гола,

мракът зa мен е наркоза...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??