7 feb 2013, 9:18

Фалш 

  Poesía » Otra
551 0 0

Изкуствени кичури,

изкуствени мигли.

Всяка днешна "принцеса"от това състои се.

Типичният модел на 21век, нали??

Еднаквите им шапки и дрехи ги правят нелепи.

Като клонинги, заедно взети.

Тяхна характерна черта е неимоверната им простота.

С цял тон грим в днешно време се красим.

Стериотипът упадъчно изменен!!

На почит са тези, които са много много леки и много привзети.

Различен ли си, никой не те цени.

Просто ставаш жалък и смешен в злобните им очи.

Реалността в наши времена се изразява точно в това.

© Гергана Ганчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??