Изкуствени кичури,
изкуствени мигли.
Всяка днешна "принцеса"от това състои се.
Типичният модел на 21век, нали??
Еднаквите им шапки и дрехи ги правят нелепи.
Като клонинги, заедно взети.
Тяхна характерна черта е неимоверната им простота.
С цял тон грим в днешно време се красим.
Стериотипът упадъчно изменен!!
На почит са тези, които са много много леки и много привзети.
Различен ли си, никой не те цени.
Просто ставаш жалък и смешен в злобните им очи.
Реалността в наши времена се изразява точно в това.
© Гергана Ганчева All rights reserved.