Тая сила, която ми даде
да посрещна живота сама,
без да бягам страхливо от раните,
без да падам от чужда вина.
Тая сила, която отключи
да погледна живота направо,
и сломен, и сгрешил, несполучил,
да го взема отново на рамо.
Тая сила, която издигна
да съм себе си, въпреки другите,
да разкъсам решетките минало,
да съм лъч в свойте собствени лудости...
Тая сила, която ми вдъхваш
да прощавам, от обич посечена,
се разлисти, когато си тръгна...
А остана във мене за вечности...
© Todos los derechos reservados