21 feb 2008, 9:56

Фатално 

  Poesía » Filosófica
569 0 11

Фатално

вземам решения -

необмислени.

Стъпвам в локвите...

На силна играя си,

макар че не понасям

нито мокрото, нито калта,

а петната - чета ги,

горят незапалени

и оставят следи.

Нося всички грешки

от днес и преди.

Колко клони отсякох,

тези, на които седях,

днес се изправям,

но утре... може би

 ще пълзя.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??