21.02.2008 г., 9:56 ч.

Фатално 

  Поезия » Философска
591 0 11

Фатално

вземам решения -

необмислени.

Стъпвам в локвите...

На силна играя си,

макар че не понасям

нито мокрото, нито калта,

а петната - чета ги,

горят незапалени

и оставят следи.

Нося всички грешки

от днес и преди.

Колко клони отсякох,

тези, на които седях,

днес се изправям,

но утре... може би

 ще пълзя.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??