9 sept 2008, 13:13

Фест 

  Poesía » Civil
480 0 1
 

Фест

 

Тук беше вчера суета,

боклук остана на тревата,

и лоша жълта миризма,

да не говорим за лайната.

 

Камионче от «Озеленяване» минава,

продишва мръсната поляна.

Бутилки хиляди потеглят,

на кой му пука накъде.

 

Преконсумиралите хора,

легално купили отрова,

изхъркват грозно натежали.

Поляна? Кой ще ти я жали!

 

8 септември 2008

София

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Жестока е действителността. Жестоки са и хората!!!
Propuestas
: ??:??