Sep 9, 2008, 1:13 PM

Фест 

  Poetry » Civilian
482 0 1
 

Фест

 

Тук беше вчера суета,

боклук остана на тревата,

и лоша жълта миризма,

да не говорим за лайната.

 

Камионче от «Озеленяване» минава,

продишва мръсната поляна.

Бутилки хиляди потеглят,

на кой му пука накъде.

 

Преконсумиралите хора,

легално купили отрова,

изхъркват грозно натежали.

Поляна? Кой ще ти я жали!

 

8 септември 2008

София

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жестока е действителността. Жестоки са и хората!!!
Random works
: ??:??