9 сент. 2008 г., 13:13

Фест 

  Поэзия » Гражданская
483 0 1
 

Фест

 

Тук беше вчера суета,

боклук остана на тревата,

и лоша жълта миризма,

да не говорим за лайната.

 

Камионче от «Озеленяване» минава,

продишва мръсната поляна.

Бутилки хиляди потеглят,

на кой му пука накъде.

 

Преконсумиралите хора,

легално купили отрова,

изхъркват грозно натежали.

Поляна? Кой ще ти я жали!

 

8 септември 2008

София

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Жестока е действителността. Жестоки са и хората!!!
Предложения
: ??:??