30 mar 2010, 23:25

Фонтани 

  Poesía » Del paisaje
457 0 5

Фонтаните танцуват с вечерта

на дансинга от лунно огледало,

край призрачни, безмълвни дървеса,

облечени в ефирни наметала!

 

Фонтаните танцуват с вечерта –

величия от приказка красива –

хармония от пръски, светлина

и музика, която ме опива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??