30.03.2010 г., 23:25 ч.

Фонтани 

  Поезия » Пейзажна
455 0 5

Фонтаните танцуват с вечерта

на дансинга от лунно огледало,

край призрачни, безмълвни дървеса,

облечени в ефирни наметала!

 

Фонтаните танцуват с вечерта –

величия от приказка красива –

хармония от пръски, светлина

и музика, която ме опива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??