30 мар. 2010 г., 23:25

Фонтани 

  Поэзия » Пейзажная
456 0 5

Фонтаните танцуват с вечерта

на дансинга от лунно огледало,

край призрачни, безмълвни дървеса,

облечени в ефирни наметала!

 

Фонтаните танцуват с вечерта –

величия от приказка красива –

хармония от пръски, светлина

и музика, която ме опива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??