23 mar 2016, 9:47

Фрагмент 

  Poesía » Otra
418 0 14

възгледи

думички

страст срещу страст

търсихме улички

само за нас

там

покрай сградите бълващи дим

хубаво беше ни

да повървим

сънен и сгушен в теб

топлият свят

пролет очакваше

да разцъфтят

в прозата действия

знаещи как

нашето бъдеще да изградят

искахме

имахме

свой кръстопът

още обича ни

общият път

нека да споделим

миг светлина

докато извървим

с Теб песента

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??