възгледи
думички
страст срещу страст
търсихме улички
само за нас
там
покрай сградите бълващи дим
хубаво беше ни
да повървим
сънен и сгушен в теб
топлият свят
пролет очакваше
да разцъфтят
в прозата действия
знаещи как
нашето бъдеще да изградят
искахме
имахме
свой кръстопът
още обича ни
общият път
нека да споделим
миг светлина
докато извървим
с Теб песента
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.