ФРАГМЕНТИ ОТ ПОГЛЕД НА МОМИЧЕ
Светлина от тайнствено предание
с необятност на пороен дъжд.
Полумрак от древно заклинание
със загадъчност на южна нощ.
Облачна прохлада.
Уморения
блясък на разплакана луна.
Лъх на вятър палав.
Посребрения
шепот на треви и листа.
Утринно прозрачно откровение.
Многообещаваш трескав ден.
Паяжинни сенки, потопени
в струите на залез
натъжен...
© Димитър Луканов Todos los derechos reservados
Определено имаш попадения в римите си, пробвай да пишеш по-завършени текстове.