Фрагменти от чувства,
тъма от щастие,
недоизказани слова,
докога ще е така?
Достатъчно ли чаках
или пък ти не закъсня?
Объркана останах
до края на долетялата тъга.
Ти беше чудо,
ти беше всичко, за което аз мечтах.
Объркахме ли се
или остана само прах.
© Кристина Христова Todos los derechos reservados