6 sept 2017, 12:18

Галете душата 

  Poesía » De amor, Verso libre
357 0 8

Звучи мелодия в простора,

сърцето ми пее за тебе.

И чака мигът да дойде,

оня миг на щастие,

оня миг на радост.

И да се родят часовете на щастие.

Да се родят - и любовта. И чувството.

Свобода да има - между деня и нощта.

Свобода - наречена любов.

И страст да люлее сърцата,

човешка страст - рожба на чувствата.

И в тишината ще шептят устните.

Обичам те! Обичай ме! И не спирай

да вярваш в любовта. В нашата любов

и величие. И любов... и незабрава.

Летете нежни думи, галете душата.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??