9 ago 2009, 21:19

Гатанка 16 

  Poesía » Otra
598 0 5

Има си една къщурка,

тя нарича се шушулка,

във редичка подреден,

а на цвят е той зелен.

И въздишам тежко - ах,

как обичам вкусен...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??