19 oct 2010, 23:25

Гейзерна душа 

  Poesía » Filosófica
604 0 4


Гейзерна душа

Аз днеска живея, обичам, творя
и към утре отправям надежда.
От вчера копнея, изричам, горя
и към днес изправен поглеждах.

16. 10. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??