19.10.2010 г., 23:25 ч.

Гейзерна душа 

  Поезия » Философска
576 0 4


Гейзерна душа

Аз днеска живея, обичам, творя
и към утре отправям надежда.
От вчера копнея, изричам, горя
и към днес изправен поглеждах.

16. 10. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??