18 dic 2019, 8:00

Геометрия 

  Poesía » Filosófica
663 0 3

Светът отдавна спря да е за двама.
Oбърка се любовната симетрия. 
Изпълнен е със гняв, горчива драма 
и с твърде много ... геометрия. 

© Таня Гулериа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??