18.12.2019 г., 8:00 ч.

Геометрия 

  Поезия » Философска
662 0 3

Светът отдавна спря да е за двама.
Oбърка се любовната симетрия. 
Изпълнен е със гняв, горчива драма 
и с твърде много ... геометрия. 

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??