Dec 18, 2019, 8:00 AM

Геометрия 

  Poetry » Phylosophy
658 0 3

Светът отдавна спря да е за двама.
Oбърка се любовната симетрия. 
Изпълнен е със гняв, горчива драма 
и с твърде много ... геометрия. 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??