13 abr 2022, 16:57

Георги хубавец 

  Poesía » Odas y poemas
278 0 0

Георги ти си хубавец и
с тяло на боец.
Цял живот да си
щастлив. Само радост
да даряваш и момите
да пленяваш!

© Iliyan lalov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??