Apr 13, 2022, 4:57 PM

Георги хубавец 

  Poetry » Odys and poems
277 0 0

Георги ти си хубавец и
с тяло на боец.
Цял живот да си
щастлив. Само радост
да даряваш и момите
да пленяваш!

© Iliyan lalov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??