13.04.2022 г., 16:57 ч.

Георги хубавец 

  Поезия » Оди и поеми
203 0 0

Георги ти си хубавец и
с тяло на боец.
Цял живот да си
щастлив. Само радост
да даряваш и момите
да пленяваш!

© Iliyan lalov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??