6 may 2021, 9:20  

Гергьовден 

  Poesía
552 0 5

Гергьовден като клон окичен

със цвят, мечти и птици бели,

А Св. Георги – смел, обичан

в сърцето с вяра змея цели.

 

За правдата възтържествува

героят - свят и благ вестител,

от Бог и всички нас празнуван,

небесен щедър покровител.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??