26 may 2024, 18:36

Герой 

  Poesía
77 0 2

Питаш какво за мене е той?!
До него, каква точно съм жена?!
Запомни - единствен се оказа герой
и любовта му единичка оцеля!

Смелост намери да ме пожелае,
до него да вървя си избра!
Сила притежава - да ме изтрае
и упорито държи мойта ръка!

До такива герои жената съдба е,
вдъхновение, пристан и дом!
Такава жена за други сълза е,
спомен, влязъл в сърцето със взлом.

Галина Кръстева - gali

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??