26.05.2024 г., 18:36 ч.

Герой 

  Поезия
141 0 2

Питаш какво за мене е той?!
До него, каква точно съм жена?!
Запомни - единствен се оказа герой
и любовта му единичка оцеля!

Смелост намери да ме пожелае,
до него да вървя си избра!
Сила притежава - да ме изтрае
и упорито държи мойта ръка!

До такива герои жената съдба е,
вдъхновение, пристан и дом!
Такава жена за други сълза е,
спомен, влязъл в сърцето със взлом.

Галина Кръстева - gali

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??