14 oct 2014, 16:17  

Гибел 

  Poesía » Otra
433 0 3

с коси-усойници

разпуснати по раменете

и роклята

захвърлена небрежно

върху стола

пред писалището

пристъпва тя

и пред вида

на вечната ѝ младост

коленичи Адът

по следите ѝ
разлива се пустиня

и костите си

не един щастливец

е заровил тук

не съществува

смъртен мъж

веднъж

плътта ѝ вкусил

и непоискал

да загине
 

 

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??