3 may 2023, 22:25

Глас без глас 

  Poesía
129 2 3

Болни сме, много болни...

загубили ,вяра и чест.

Криво разбрали светът ни

вместо радост в мрака стоим.

 

Лесно с усмивка забележки раздаваме

вместо в себе си да потърсим вина.

Лесно лошо се прави,по-лесно

вместо да носиш вина.

 

Еха ,казваш велик съм...

щом мога да вменявам вина,

но всъщност сами се убиваме,

но винаги на нас ни е крив Света.

 

И както го е казал нявга човека

пази Боже сляп да прогледне,

гладен да казва какво да ядеш

и кривият за право да спори.

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ви Благодаря,Птиятели.Хубав ден!!!Младене,Миночка🌹,Ваелет🐝🌹!!!
  • Много точен стих. Казал си само истини, Ангел! Поздравявам те!
  • Наистина - Пази, Боже!
    Финалът на стиха ти казва всичко, Приятелю.
    Поздравление!
Propuestas
: ??:??