28 abr 2011, 22:02

Глас от душата 

  Poesía
564 0 2


Глас кадифен от душата излиза,
лее се песенно... в моята влиза,
гали, обсебва до край сетивата,
става ми топло, замайва главата.

Там, във сърцето се тихо загнездва,
пълни го с обич и жива надежда,
бавно по вените огън пулсира,
чувства и мисли във мен провокира.

Милва докосващо, сякаш коприна,
всички бариери във мене премина,
с малко ключе ми отключи душата,
тихичко влезе... любов непозната.

Чиста и истинска... чудна магия,
дарена от Господ добра орисия...
Глас нежен и топъл света ми обърна,
по-добра ме направи и вярата върна.

Ще пазя, светиня, гласа ти лечебен,
защото за мен е като въздух потребен,
усмивката върна, вече грее лицето,
ще те пазя, завинаги, аз във сърцето!

© Феникс Феникс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Значи трябва да го прочетеш пак, Румяна и да вникнеш в него...Благодаря за коментара!
  • Страхотно е!
Propuestas
: ??:??