Мисля за толкова много неща,
а поискам ли - не мога да ги изразя.
Какво да правя?
Така не мога да вървя.
Съвсем го удрям на философия,
чак заболява ме глава.
Не искам да се питам,
а само въпроси - отворени, стоящи,
и утрото нови носи.
Трябва да изпия бутилка свежи мисли -
не, по-добре да препия,
но вътрешно да замълча.
Да се усмихна -
това да е отговор
и да заобичам деня.
9.12.2008г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados